service@dataprospector.nl

Een adressenbestand maken voor meer sales

Een adressenbestand maken voor meer sales

Het maken van een adressenbestand is erg belangrijk, hierdoor wordt de kans op succes aanzienlijk vergroot. Steeds meer bedrijven ontdekken dit. Het is echter wel zo belangrijk dat het adressenbestand up to date is. Wij kunnen hiervoor zorgen, hierdoor blijft u de concurrentie voor. Wij hebben adressenbestanden voor u, die uw sales vereenvoudigen. Het maakt hierbij niet uit in welke branche u actief bent, wij leveren actuele data.

De grootste bedrijven database met actuele klantdata

Iedereen wilt natuurlijk een hogere omzet. Dit is eerder haalbaar als u gebruik maakt van de data van Prospector. Een adressenbestand maken via Prospector maakt het voor u nog makkelijker om nieuwe klanten te vinden.  Een adressenbestand maken is iets dat wij doen op basis van al uw wensen. In onze bedrijvengids hebben wij alle bedrijven in Nederland. Hierdoor kunnen wij een mooi adressenbestand maken voor uw doelgroep. Op deze manier kunt u veel gerichter aan sales doen en ook echt veel klanten binnenhalen.

Adressenbestand maken met actuele info

Vol trots kunnen wij melden dat wij het grootste adressenbestand van de Benelux hebben. Wij hebben namelijk info over ruim 2.7 miljoen bedrijven. Hierbij gaat het om e-mailadressen, telefoonnummers en natuurlijk contactpersonen. Vooral dat laatste is erg belangrijk. Hierdoor krijgt u meteen met de juiste persoon te maken. Dit vergroot de kans op succes aanzienlijk. Wij helpen u hier dan ook erg graag bij. Ons bestand is er voor de business to business markt en het bestand is actueel en van zeer hoge kwaliteit.

Gebruiksvriendelijk en betaalbaar

Een adressenbestand maken is niet altijd even makkelijk. Juist daarom is het fijn dat u onze hulp kunt inschakelen. Wij werken met selectietools, deze geven u de mogelijkheid om specifieke doelgroepen te maken. Zo kunt u voor een doelgroep kiezen, op basis van regio, branche, functietitels en organisatiegrootte. Hebt u al klantdata? Dan is onze data erg makkelijk samen te voegen, normaal gesproken gaat dit namelijk probleemloos.

Wanneer u kiest voor ons, dan kiest u voor een zeer betrouwbare partner. Met onze hulp kunt u op een betaalbare manier uw sales verbeteren.