service@dataprospector.nl

ADRESSENBESTAND KOPEN, BIJ DATAPROSPECTOR!

Succesvolle sales met grootste bedrijvengids van de Benelux

Steeds meer bedrijven ontdekken de meerwaarde van een actueel en uitgebreid zakelijk adressenbestand. Dataprospector beschikt over het grootste en meeste uitgebreide Business-to-Business adressenbestand van de Benelux. Differentieer u van de concurrentie en grijp de aandacht van de meest waardevolle prospects door hen direct, proactief en persoonlijk te benaderen. Om de effectiviteit van uw sales en marketing inspanningen per direct te verbeteren, kunt u het adressenbestand van Dataprospector kopen. Wij bieden betaalbare en flexibele oplossingen voor iedere type bedrijf, van groot tot klein. Ook voor online bedrijven zoals webshops, callcenters en zakelijke dienstverleners.

Maak vandaag nog uw prospectbestand!

Bedrijfsadressen kopen-2

Proactief leads genereren met adressenbestand

Meer leads, betere sales performance, hogere omzet en marktpenetratie. Ruim 10.000 bedrijven hebben al ontdekt welke voordelen het adressenbestand van Dataprospector biedt. Weet u dat gemiddeld minder dan 3% van de bezoekers van uw Business-to-Business website daadwerkelijk contact opneemt? U laat dus een enorm potentieel liggen. Wacht niet langer af tot klanten zelf het initiatief nemen. Dat doen uw concurrenten immers ook niet! U kunt nu betaalbaar een zakelijk adressenbestand kopen op dataprospector.nl. Onze prospectdata stelt u in staat om gericht en proactief leads te genereren binnen de meeste waardevolle doelgroepen. U kunt het adressenbestand kopen dat past bij uw specifieke behoefte en doelstellingen.

Maak vandaag nog uw prospectbestand!

Altijd actuele prospectinformatie

Het zakelijk adressenbestand van Dataprospector is het grootste van de Benelux en bevat inmiddels uitgebreide informatie over ruim 2,7 miljoen bedrijven. U vindt in ons adressenbestand onder meer adressen, telefoonnummers en e-mail van meer dan 2 miljoen Business-to-Business contactpersonen, 100.000 bedrijven met voertuigeninformatie en 170.000 bedrijven met gebouwinformatie. Uw onderneming kan het zakelijke adressenbestand kopen en altijd beschikken over actuele informatie en van hoge kwaliteit, met wekelijkse updates van de Kamer van Koophandel.

Gebruiksvriendelijk adressenbestand

Het is heel eenvoudig om binnen ons zakelijk adressenbestand selecties te maken voor succesvolle sales campagnes. Onze selectietools geven u de mogelijkheid om specifieke doelgroepen te selecteren met door u te bepalen criteria. Maak snel zelf prospectbestanden op basis van onder meer regio, branche, functietitels en organisatiegrootte. Een adressenbestand kopen en exporteren naar Excel is in een handomdraai gedaan. U kunt het adressenbestand van Dataprospector eenvoudig verrijken met de klantdata en contactgegevens die u al in bezit hebt.

Betaalbaar zakelijke adressenbestand kopen

Het zakelijke adressenbestand kopen van Dataprospector is de meest betaalbare en effectieve manier om uw sales performance te verbeteren. Of u nu een startende onderneming of gevestigde partij bent, u vindt bij ons de laagst geprijsde Business-to-Business adressen en contactgegevens. Waardevolle prospectdata nodig? Ga naar dataprospector.nl

Bedrijfsadressen kopen