service@dataprospector.nl

BEDRIJFSADRESSEN KOPEN, BIJ DATAPROSPECTOR

Bedrijfsgegevens opvragen, waarom eigenlijk?

Inderdaad, zakelijke, en ook andere adressen staan gewoon in het telefoonboek, en zijn nog makkelijker te vinden op het internet. En dat werkt allemaal geweldig, als u een of twee adressen zoekt, en zelfs bij enkele tientallen gaat het nog goed.
Adressen zijn niet alleen nodig om eens een briefje of een kaart te sturen, voor zakelijk gebruik kunnen adressen, en vooral de bijbehorende informatie, van levensbelang zijn. Reclame is erg leuk natuurlijk en vooral aantrekkelijk. Maar reclame is ook heel erg duur. Daarom zijn ondernemers voortdurend op zoek naar manieren om gericht reclame te voeren. Acties om naamsbekendheid te vergroten, producten of diensten aan te bieden zijn natuurlijk veel effectiever als ze gericht zijn op de juiste personen bij de juiste bedrijven, vooral wanneer het niet om consumptiegoederen gaat.

Maak vandaag nog uw prospectbestand!

Bedrijfsadressen kopen-2

Bedrijfsinformatie opvragen, is het zo belangrijk?

Dergelijke aanbiedingen en andere acties zijn alleen effectief als ze ook bij de juiste mensen binnen een bedrijf aankomen.

Uw onderneming moet bedrijfsadressen kopen, vooral om de bijbehorende informatie.

Bedrijfsgegevens opvragen gaat al een stukje verder als het eenvoudige bedrijfsadressen kopen. Het verhaal achter een onderneming, de oprichting, de financiële status, maar ook de namen van belangrijke personen zijn net zo veel van belang als de naam en het adres van een onderneming. Zakelijke adressen kopen is dus niet genoeg!

Bedrijfsinformatie opvragen kan ook bij de Kamer van Koophandel bijvoorbeeld. Maar doordat het niet de belangrijkste functie is van die Kamer om gegevens te verstrekken kan dat lang duren.

Maak vandaag nog uw prospectbestand!

Zelf gaan zoeken?

Bedrijfsgegevens opzoeken en bedrijfsinformatie opzoeken dat kunt u als ondernemer natuurlijk zelf gaan doen. Maar tenzij u een redelijk grote onderneming hebt met een eigen verkoopafdeling en een goed budget voor reclamedoeleinden, kan dat lang gaan duren en veel geld kosten.

Dataprospector vergaart informatie op verschillende manieren en uit diverse bronnen. U kunt bedrijfsgegevens opvragen va 2.7 miljoen bedrijven. We ontvangen wekelijkse updates van de Kamer van Koophandel. Behalve de adresgegevens hebben we informatie over meer dan 2 miljoen contactpersonen bij die bedrijven. In onze bestanden staan meer dan 100.000 bedrijven met voertuigen informatie, 170.000 bedrijven met informatie over gebouwen en vestigingen. Bedrijfsinformatie opvragen is niet moeilijk meer. U hoeft maar een adres te onthouden.

Voordat u een handelsrelatie aangaat met een onderneming is bedrijfsinformatie opzoeken noodzakelijk. Is het bedrijf wel kredietwaardig, zijn de te leveren producten van de kwaliteit die uw onderneming verwacht, of moeten er aanpassingen verricht worden. Is de eigenaar van het bedrijf al eens failliet gegaan? Het zijn allemaal vragen waar u het antwoord misschien niet op krijgt.

Bedrijfsadressen kopen
bedrijfsgegevens-bedrijfsdata-1

Het bedrijf zal u informatie verstrekken die misschien een te rooskleurig beeld schetst.

Maar wij zoeken verder tot we alle informatie hebben die u nodig hebt. Niet alleen voor het maken van reclame of het aankopen van producten of diensten, ook voor bedrijfsovernames of samenwerkingsverbanden. Bedrijfsgegevens opzoeken van een relatie is niet leuk, maar het is wel noodzakelijk.

Ga niet zelf bedrijfsgegevens opzoeken of bedrijfsinformatie opzoeken, want dat is tijdrovend en lang niet altijd effectief.