service@dataprospector.nl

Waarom zijn actuele bedrijfsgegevens belangrijk?

Waarom zijn actuele bedrijfsgegevens belangrijk?

Bedrijfsgegevens zijn erg belangrijk. Natuurlijk zijn veel adressen gewoon op het internet te vinden. Wanneer u op zoek bent naar een paar adressen dan is dit een prima mogelijkheid. Wanneer u echt met sales bezig bent en u heeft meer adressen nodig, dan is dit niet bepaald handig. Buiten dat wilt u natuurlijk ook bij de juiste persoon terechtkomen, dit kan alleen als u de juiste bedrijfsgegevens heeft. Juist daarom kunnen wij u helpen, wij hebben namelijk de bedrijfsgegevens waar u naar op zoek bent. Reclame maken is in de meeste gevallen erg duur, daarom zoeken veel ondernemers naar andere alternatieven. Het hebben van goede bedrijfsgegevens is dan ook een mooie mogelijkheid. Zo kunt u de bedrijven zelf benaderen.

Het benaderen van de juiste personen

Op het moment dat u aan aanbiedingen en acties doet, dan wilt u natuurlijk wel dat deze acties bij de juiste personen aankomen. Juist daarom is het zo belangrijk om goede gegevens te hebben. Dit vergroot de kans aanzienlijk, wanneer u de juiste mensen wilt bereiken. Het hebben van de juiste gegevens is natuurlijk erg handig, echter zijn er ook andere gegevens die belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan het verhaal achter het bedrijf, de geschiedenis en de financiële informatie. Wij kunnen ervoor zorgen dat deze gegevens van u zijn. Hierdoor kunt u echt aan de slag gaan met zeer productieve sales.

Relevante bedrijfsgegevens

Het kan natuurlijk zo zijn dat u liever zelf op zoek gaat naar relevante bedrijfsgegevens. Wanneer u geen groot bedrijf heeft, dan is de kans aanwezig dat dit lang gaat duren en dat dit erg duur is. Wij zijn daarom een mooie kans, wij krijgen informatie op verschillende manieren. Buiten dat geeft de Kamer van Koophandel ons wekelijkse updates.

Bij ons is het mogelijk om voor maar liefst 2.7 miljoen bedrijven gegevens op te vragen. Bent u op zoek naar contactgegevens? Geen probleem! Wij hebben namelijk informatie over ruim 2 miljoen contactpersonen. Wij hebben gegevens voor verschillende branches, u weet dan ook zeker dat u altijd bij ons terecht kan.

Voordat u contact met een bedrijf opneemt, dan is het wel zo handig om te weten of het bedrijf ook echt in staat is om aan financiële eisen te voldoen. Wij kunnen ervoor zorgen dat u deze informatie krijgt, dit verhoogt de kans op succesvolle sales.

Een duidelijk beeld van de werkelijkheid

Bedrijven kunnen natuurlijk van alles beloven. Om erachter te komen of het ook allemaal echt zo rooskleurig is, zijn wij er. Wij kunnen namelijk een duidelijk beeld van de werkelijkheid voor u schetsen. U bespaart hiermee een hoop tijd, geld en moeite. Wij staan namelijk graag voor u klaar!