service@dataprospector.nl

BEDRIJFSINFORMATIE VERGAREN, BIJ DATAPROSPECTOR!

Bedrijfsinformatie vergaren, waarom eigenlijk?

Voor een bedrijf is het vaak essentieel te kunnen beschikken over betrouwbare bedrijfsinformatie. Daarbij gaat het meestal niet om geheime of geclassificeerde inlichtingen, maar om de gewone, bijna alledaagse informatie die een onderneming nodig heeft om zaken te kunnen doen.

Ondernemers gebruiken aangekochte bedrijfsinformatie ook voor het opzetten en uitvoeren van reclamecampagnes en zullen daarvoor bedrijfsadressen kopen.

Het vergaren van bedrijfsinformatie moet aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Wanneer u een gerenommeerde ondernemer op dat gebied de opdracht verleent bepaalde data voor u te vergaren is het bijna zeker dat die een groot aantal vragen heeft. Wat wilt u met die bedrijfsdata gaan doen, hoe gaat u de informatie gebruiken? Welke klanten of potentiële klanten zoekt uw onderneming? Welke soort klanten zoekt uw onderneming juist niet?
Bedrijfsadressen kopen voor een reclamecampagne is dan een heel andere vraagstelling als het verzoek bedrijfsdata te leveren die ingaat op de betaalgewoontes van bestaande of nieuwe cliënten.

Maak vandaag nog uw prospectbestand!

Bedrijfsadressen kopen

Die bedrijven informatie is meestal openbaar, vrij beschikbaar, waarom dan kopen?

Eigenlijk wordt de informatie ook niet gekocht. Het vergaren en leesbaar maken van bedrijfsdata bijvoorbeeld, kan heel veel tijd kosten. Die tijd kan een ondernemer beter besteden aan datgene waar hij of zij goed in is, het ondernemen zelf.

Wanneer u bedrijfsinformatie wilt gebruiken over bedrijven binnen een bepaalde branche is het meestal niet erg handig de vermeldingen in een telefoongids over te nemen. Die gebruikt namelijk geen filters of beperkingen. Dus u maakt dan een lijst van alle bedrijven die zich binnen die branche bevinden. Of die bedrijven allemaal passen binnen de voorwaarden die u stelt aan toekomstige cliënten, daar houdt het telefoonboek geen rekening mee.

Maak vandaag nog uw prospectbestand!

Bedrijfsdata zoeken begint wel in uw bedrijf.

U kunt het beste beginnen met het maken van het huiswerk. Maak een lijstje met de vereiste informatie en de voorwaarden waaraan die bedrijven informatie moet voldoen. Daarna gaat u overleggen met uw dataprospector. In gezamenlijk overleg bespreekt u de eenvoudigste manier om aan voor u bruikbare informatie te komen.

Door het overleg kunnen de kosten voor u als koper van bedrijveninformatie aanzienlijk lager worden. Bedrijfsadressen kopen doet u dus bij het meest betrouwbare bedrijf in die branche, dataprospector.nl.

Bedrijven informatie mooet vooral juist en actueel zijn.
Bij dergelijke, gevoelige informatie is het niet alleen belangrijk dat alles correct is, bedrijfsinformatie moet natuurlijk ook actueel zijn. Wanneer dat niet het geval is, zal de aankomende klant beslist geen contact zoeken, hoe goed u ook bent in uw vak.

bedrijfsinformatie
Bedrijfsinformatie

Daarom alleen al moet u op zoek gaan naar de beste onderneming op dit gebied.

Alleen een gerenommeerde dataprospector zoeken naar een of meer namen bij de adressen die u nodig hebt. De naam van de personeelsfunctionaris, het hoofd van de afdeling inkoop, of de eigenaar dan wel de directeur van de gezochte onderneming. En niet zo maar een naam, de naam van de persoon waarmee uw bedrijf contact zoekt, en niet zijn voorganger!

U kunt nu met een gerust hart beginnen aan de reclamecampagne die uw onderneming naar het volgende niveau moet gaan tillen. Maar begin wel met de juiste, correcte en vooral legale informatie.

Denk bij de aanvraag voor bedrijfsinformatie vooral goed na over de vraagstelling, probeer zo veel mogelijk in detail te gaan. Zoek dan naar de beste dataverstrekker, dan komt u als vanzelf terecht bij Dataprospector.nl, het is tenslotte toch een vak apart.