service@dataprospector.nl

Waarom een bedrijfsnamen lijst kopen?

Waarom een bedrijfsnamen lijst kopen?

Er zijn veel verschillende redenen waarom u een bedrijfsnamen lijst zou willen kopen. Het kan bijvoorbeeld handig zijn als u een bedrijf heeft met als doelgroep andere organisaties. Het is dan belangrijk dat u potentiële klantdata heeft. Zo kan u bedrijven gaan benaderen om deze te overtuigen gebruik te gaan maken van uw producten of diensten. Het maken van een bedrijfsnamen lijst hoeft niet moeilijk te zijn. Het wordt echter lastiger als u wilt dat deze bedrijven aan bepaalde eisen voldoen. In de praktijk is dit vrijwel altijd het geval. Niet elk bedrijf zal een potentiële klant voor u zijn.

Het is dus belangrijk dat u niet alleen een bedrijfsnamen lijst heeft maar dat deze lijst ook daadwerkelijk bedrijven bevat die wat zouden hebben aan uw producten of diensten. Daarom kunt u onze hulp goed gebruiken. Wij maken een bedrijfsnamen lijst met daarin alleen maar potentiële klanten. Dit doen wij door u te vragen wat uw doelgroep is. Wij hebben veel verschillende gegevens van de bedrijven in ons databestand waarop wij kunnen selecteren. Zo kan het bijvoorbeeld dat u alleen bedrijven met een bepaalde hoeveelheid werknemers wilt bereiken.

Onze gegevens zijn up-to-date

Nadat wij uw wensen op papier hebben gezet gaan wij in onze database filteren welke bedrijven aan uw eisen voldoen. Onze database heeft vrijwel alle bedrijven in Nederland doordat wij samenwerken met de Kamer van Koophandel. Daarnaast wordt onze database constant geactualiseerd. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat u oude gegevens krijgt. Bij ons krijgt u altijd actuele gegevens. U komt dus echt in contact met de persoon die u moet hebben om uw product of dienst te kunnen verkopen. Het kopen van een bedrijfsnamen lijst scheelt u veel tijd die u beter ergens anders aan kunt besteden.