service@dataprospector.nl

Waarom is data kopen zo belangrijk?

Waarom is data kopen zo belangrijk?

Het werven van nieuwe klanten is voor ieder bedrijf belangrijk en essentieel voor de groei. Buiten dat is het ook belangrijk om de huidige klanten goed in kaart te brengen. Wij kunnen dit voor u regelen, bij ons kunt u de nieuwe klantdata inzien. Hierdoor heeft u nieuwe prospects en kunt u aan de slag met sales. Echter zijn er wel een aantal punten belangrijk, in dit artikel vertellen wij u alles over data kopen.

Welke data is belangrijk voor mij?

Voordat u op zoek gaat naar nieuwe data, is het erg belangrijk om te weten waar u precies naar op zoek bent. In ons bestand staan namelijk meer dan 2.7 miljoen bedrijven. Hierbij is het bijvoorbeeld ook belangrijk om te kijken of non-profit organisaties ook interessant zijn bij het data kopen.

Wie wil ik bereiken met data kopen?

Wij kunnen natuurlijk belangrijke informatie voor u regelen. Hierbij krijgt u data van relevante bedrijven. Echter is het dan wel zo belangrijk dat u zelf goed in kaart gebracht heeft wie u precies wil bereiken. Het zou namelijk zonde zijn als u een persoon aan de lijn krijgt die er niks over te zeggen heeft. Buiten dat is het gebruiken van data die up to date is ook erg belangrijk. Onze data is up to date, hierdoor weet u zeker dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Adressen in het bestand plaatsen

Mocht u zich afvragen of u de adressen in uw moederbestand kunt plaatsen, dan weet u bij deze dat dit mogelijk is. Wij zorgen er namelijk voor dat het bestand zich goed aan past. Hierdoor blijft alles overzichtelijk. Bij ons is het verder ook mogelijk om marketing data te kopen en om ene klantendatabase te huren. Dit hangt af van de doelen die u er mee heeft. Wij kunnen hier advies over geven.

Belangrijke selectiecriteria

Om tot zo goed mogelijke prospects te komen is het erg belangrijk om goede selectiecriteria te hanteren. Dit hangt bijvoorbeeld af van de grote van het bedrijf maar ook van de resultaten en de vestigingsplaats.

Voor een scherpe prijs

Wanneer u voor ons kiest dan kiest u voor een prospect lead voor een scherpe prijs. Wij geven u zelfs de laagste prijsgarantie. Wij kunnen een tactiek voor u ontwikkelen, dit in combinatie met de juiste prospect lead zorgt voor top resultaten. Data kopen bij ons is dan ook een aanrader.

Aanvullende diensten

Wij zijn er niet alleen voor het leveren van data. Zo kunt u bij ons ook terecht voor ICT diensten en direct mailing. Wij kunnen verschillende campagnes voor u opstellen en voor het krijgen van nieuwe klanten zit u bij ons helemaal goed. Wij staan dan ook graag voor u klaar, dit geldt dus niet alleen voor data kopen.