service@dataprospector.nl

Een klantenbestand met potentiële klanten maken

Een klantenbestand met potentiële klanten maken

Het maken van een klantenbestand is belangrijk voor iedere serieuze onderneming. Wij kunnen u hier goed bij helpen. Met behulp van de gegevens van Kamer van Koophandel hebben wij een grote database met daarin Nederlandse ondernemingen. Wij hebben meer als alleen namen van deze ondernemingen. Zo hebben wij bij elke onderneming ook gegevens die relevant kunnen zijn voor uw bedrijf. Wij kunnen hierdoor een klantenbestand maken met bedrijven die ook echt wat aan uw diensten hebben. Dit noemen we gerichte reclame.

Gerichte reclame is erg belangrijk. Dit is namelijk veel persoonlijker als bijvoorbeeld een flyer in de brievenbus. Met gerichte reclame zullen de bedrijven die u benadert weten dat u serieus te werk gaat. Daarnaast weet u zeker dat u geen kosten verspilt aan bedrijven die geen potentiële klanten zijn. Een klantenbestand is dus belangrijk voor gerichte reclame. Als wij een klantenbestand voor u maken vragen wij eerst aan u wat voor bedrijven u precies wilt bereiken. Vervolgens stellen wij een klantenbestand op met alleen bedrijven uit uw doelgroep erin.

Kunnen wij deze gegevens niet zelf opvragen?

U kunt zelf ook veel van deze gegevens terugvinden op het internet of bijvoorbeeld in een telefoonboek. Het moeilijkste werk is echter het filteren van de bedrijven zodat alleen uw doelgroep overblijft. U betaald dus niet persé voor de data zelf, maar eerder voor het filteren van deze gegevens. Daarnaast krijgt u bij ons een lijst die altijd actueel is.

Als u zelf informatie van het internet gaat halen kan het gebeuren dat u oude informatie overneemt. Wanneer u een bedrijf benadert, maar geen actuele informatie heeft zal dit bedrijf waarschijnlijk al erg snel niet meer geïnteresseerd zijn. Daarnaast kost het filteren van de data u erg veel tijd. Als u deze tijd ergens anders aan besteed levert u dit waarschijnlijk meer op. Daarom kunt u de data het beste door ons laten verzamelen.