service@dataprospector.nl

Waarom data kopen?

Waarom data kopen?

Data kopen kan erg handig zijn wanneer u een bedrijf heeft dat diensten aan bedrijven levert. Wanneer u producten of diensten aan bedrijven levert wilt u namelijk een goede indruk maken. Gerichte reclame is hiervoor het juiste middel. Als u kiest voor data kopen weet u welke bedrijven u het beste kunt benaderen. Zo kunt u bij het data kopen kiezen om op bepaalde eisen te filteren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het aantal personeelsleden. U kunt er ook voor kiezen dat u geen non-profit organisaties in uw lijst krijgt. Doordat u bij ons op veel dingen kunt filteren behoudt u een lijst met alleen bedrijven waar u echt mee in contact wilt komen.

Actuele data kopen

Het vinden van data hoeft niet moeilijk te zijn. Het is echter een kunst om deze data op de juiste manier te verwerken. Het is erg lastig om zelf voor elk bedrijf op te zoeken hoeveel personeelsleden dit bedrijf bijvoorbeeld heeft. Doordat wij dit voor u doen bespaart u veel tijd die u beter ergens anders aan kunt besteden. Doordat u deze tijd in uw onderneming kan stoppen bespaart u waarschijnlijk zelfs kosten als u kiest voor data kopen in plaats van zelf data te zoeken. Het is ook erg belangrijk dat wij actuele informatie leveren. Wij werken samen met de KvK om er zo voor te zorgen dat onze informatie altijd actueel is. Zo weet u dat u de juiste persoon benadert wanneer u deze uit onze lijst haalt.

Data kopen zonder problemen

Bij ons koopt u dus actuele data. Dit voorkomt u veel problemen. Wanneer u werkt met verkeerde informatie wekt dit namelijk een slechte indruk op de bedrijven die u benadert. Het is daarom een slim idee om goede informatie bij ons aan te vragen. Wij kunnen erg snel een lijst met potentiƫle klanten voor u samenstellen.

Ook als u mogelijk zaken wilt doen met een bedrijf kunt u bij ons data kopen. Wij verzamelen dan gegevens over het betreffende bedrijf. Zo weet u zeker of een bedrijf zich mooier voor doet als de werkelijkheid of niet. Dit is erg belangrijk om te weten voordat u met een bedrijf in zee gaat of besluit een bedrijf over te nemen. Wij verzamelen hierbij alles dat terug te vinden is over dit bedrijf. Zelfs van zaken zoals een eerder faillissement van de directeur zullen wij u op de hoogte stellen indien gewenst.